Nieuwjaarswensen

Elk jaar maakt SartoTV rond de jaarwisseling een televisieprogramma vol met mooie nieuwsjaarswensen voor de patiënten van het Sint-Andriesziekenhuis en de bewoners van het woon- en zorgcentrum Samen.

In dit programma kunnen kinderen in een aangepast decor hun nieuwjaarswensen voor de camera brengen. Op nieuwjaarsdag wordt dit programma non-stop uitgezonden op het interne televisiecircuit en op onze website. De presentatie is in handen van Lien en Andries.

Door corona zal de editie van 2021 iets anders in elkaar zitten!

Door het coronavirus kunnen we niet oproepen om massaal af te zakken naar het woon- en zorgcentrum voor de opnames. Daarom vragen we om dit jaar zelf de smartphone in de hand te nemen en de mooie boodschappen van de kinderen op te nemen en ons door te sturen. Je kan de nieuwjaarswensen insturen tot en met 23 december!

Hoe doe ik dit?

1/ Je vraagt aan de mama of papa of zij het filmwerk voor hun rekening willen nemen. Zij moeten er vooral op letten dat ze de smartphone horizontaal houden en dat jij als lezer in beeld bent uiteraard.

2/ Je leest jouw nieuwsbrief, liedje of gedicht voor.

3/ Als het filmpje ok is, nemen jullie nog een mooie foto van de nieuwsbrief. Dit kunnen we dan gebruiken als extra beeld, want ook het kunstwerk verdient haar aandacht in dit programma.

4/ Je vraagt aan mama of papa om het filmpje én de foto van jouw nieuwjaarsbrief via WeTransfer (www.wetransfer.com) door te sturen naar info@sarto-tv.be. Je kan jouw nieuwjaarsbrief insturen tot en met 23 december.

Wil je eens kijken hoe dat er vorig jaar uitzag? Hieronder kan je de volledige uitzending herbekijken.